QUI SOM

A Riu Pujol ens dediquem a la rehabilitació des de 1968. 50 anys de trajectòria empresarial especialitzats en la reforma integral, reforços estructurals i tot tipus de restauració de pisos, façanes, terrats, locals, edificis, etc.

El fundador, Josep Riu i Pujol, ha fet evolucionar l’empresa al llarg d’aquests anys fins a consolidar-la a l’actualitat amb una plantilla de treballadors pròpia.

Oferim tracte directe i personal als clients, i garantia als nostres projectes. Una evident prova la podem trobar en el fet que alguns clients dels primers temps de l’empresa encara avui ens encarreguen feines a causa de la confiança adquirida en el decurs dels anys.

membres des de 1969

riu pujol gremi constructors

Una empresa amb 50 anys de trajectòria.

El que avui dia és l’empresa Construccions Riu Pujol va començar gràcies a l’esperit emprenedor d’un jove dinàmic i amb l’ambició d’obrir-se camí a la vida amb una professió que li agradés. El seu fundador, Josep Riu i Pujol.

Va començar d’aprenent a l’ofici amb l’edat de 14 anys, sense permetre’s descansos, treballant dissabtes i diumenges. Passats els anys i assumint el risc va voler establir-se pel seu compte, fins arribar a tenir una empresa amb més de quatre dècades de història. 

Va començar a treballar al barri de Sants de Barcelona, fent reformes de pisos, cuines, banys i tot tipus d’obra petita; el que avui anomenem rehabilitació. Va patir durs inicis, fins que, gràcies a la seva intuïció, va aprendre a seleccionar i adoptar decisions més empresarials.

50 anys plegats

Necessites un projecte?

Demana pressupost sense compromís, ens posarem en contacte amb tu.

Vols veure algunes de les nostres obres.

Projectes de reabilitació i obres interiors

riu pujol logo footer

PROJECTES

RIU PUJOL

Construccions Riu Pujol, S.L.
CIF: B-60.423.910

Carreras i Candi, 31
08028 Barcelona  

T. 93 296 88 89
riupujol@riupujol.cat

MEMBRES DEL

riu pujol gremi constructors

© 2019 RIU PUJOL  |  Fotografies: Josep Lluís Roig Rodríguez